Tre nya ledare inom Bellmankoncernen

Publicerad fre, 10/28/2022 - 10:50

Bellman Group har fått tre nya medarbetare på ledande positioner de senaste veckorna. Det handlar om nya vd:ar för Norrvidinge, Bellmans Åkeri och SÅCAB samt en kommunikationstjänst inom koncernen.

Tre nya medarbetare i ledningsposition tillträdde sina roller i samband med Bellman Groups nya organisation som presenterades den tredje oktober: David Rhudin, ny vd för Norrvidinge, Tony Persson, ny vd för Bellmans Åkeri och SÅCAB, samt Charlotte Kjellmert, ny kommunikations- och hållbarhetschef för Bellman Group.

David Rhudin kommer senast från en roll som affärsområdeschef för betong i Sydsten, samt som styrelseledamot i ÅGAB. Han har dessförinnan under 13 år haft olika kommersiella och ledande befattningar inom Stena Recycling, samt inom Eon och XR-bolagen.

Johan Beermann, tidigare vd för Norrvidinge, fortsätter i en roll som affärsområdeschef för Syd i Bellman Group.

Tony Persson, ny vd för Bellmans Åkeri och SÅCAB, har uppemot 30 års erfarenhet inom anläggningsbranschen både som entreprenör och beställare samt inom åkeribranschen. Han kommer närmast från en roll som tf. förvaltningschef för teknik-, service- och fritidsförvaltningen på Bollnäs kommun och har dessförinnan varit vd på Broby Spår AB samt avdelningschef för underhållsdistrikt Öst/Stockholm på Trafikverket. 

Dick Örn, tidigare vd för Bellmans Åkeri och SÅCAB, fortsätter i en roll som affärsområdeschef för Öst i Bellman Group.

Koncernens nya kommunikations- och hållbarhetschef Charlotte Kjellmert kommer närmast från en tjänst som strateg på Bolagsverket. Dessförinnan var hon 14 år på kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson. Charlotte har även en bakgrund från bland annat KPMG, Icon Medialab och Telia Finans.