Scania Quiz Trophy är tillbaka

Publicerad mån, 05/20/2024 - 15:18

Måndagen den 20 maj drar Scanias populära kunskapstävling Scania Quiz Trophy igång igen. Tävlingen genomförs i ett webbaserat uttagningsheat, och avslutas med en live-final på Elmia Lastbil den 24 augusti.

I Scania Quiz Trophy tävlar Scania-fans om vem som har störst kunskap om Scanias produkter och tjänster, och hur de används på bästa sätt. 

– Vi vill främja kännedomen om hur våra produkter och tjänster fungerar samt hur man använder tekniken i fordonen på bästa sätt för att sänka bränsleförbrukningen, minska slitaget och få mer uptime, säger Mikael Eriksson som är servicemarknadsdirektör på Scania Sverige.

Vinnaren i Scania Quiz Trophy kammar hem ett underhållsavtal på tre år för sitt Scania-fordon till ett värde av maximalt 80 000 kronor, ett presentkort på 3 000 kronor i Scanias webshop samt den ärofyllda Scania Quiz Trophy-pokalen. Tvåan och trean vinner underhållsavtal på två respektive ett år, samt presentkort på 2 000 respektive 1 000 kronor. Alla finalister bjuds även på resa till och från finalen, en övernattning i Jönköping samt entrébiljett till Elmia Lastbil. 

Scania Quiz Trophy genomfördes 2022 med 4 266 tävlande och 1,4 miljoner visningar (varav över 600 000 unika). Scania Quiz Trophy vann även ”Årets B2B-Event” i branschtävlingen Gyllene Hjulet 2022.