Ny vd till Virkeslogistik

Publicerad tors, 08/10/2023 - 16:00

Virkeslogistik Mellansverige får en ny vd i Mikael Hedman Danielsson. Nuvarande vd Patrik Larsson fortsätter sitt engagemang som styrelseordförande i bolaget.

Virkeslogistik Mellansverige AB startades 2017 och har idag avtal med ett tiotal skogsföretag i Mellansverige som rör transporter av virke från skog till industri. Företaget är helägt av Ruddammens Åkeri AB, ett familjeföretag som drivs i tredje generationen, men har idag samarbete med Ett 20-tal andra åkerier som utför transporterna.

Den nye vd:n Mikael Hedman Danielsson kommer från en tjänst som verksamhetschef på Unite Logistics och han tillträder vid årsskiftet.

– Jag ser fram mot att använda mina erfarenheter kring logistik och verksamhetsutveckling för att tillsammans med VLM:s styrelse, medarbetare, leverantörer och kunder fortsätta utveckla företaget framåt, säger han i ett pressmeddelande.

Nuvarande vd Patrik Larsson går över till ett renodlat arbete som styrelseordförande för VLM i samband med att Mikael Hedman Danielsson tillträder som vd.