Ny vd på Sundfrakt

Publicerad tis, 02/14/2023 - 09:18

Fredrik Persson är Sundfrakts nya vd. Han har tidigare varit regionchef på Infrastructure Logistics och koncernchef på BDX.

– Det är med glädje vi kan presentera Fredrik Persson som Sundfrakts nya vd. Han har precis den profil och de kvalifikationer, som person och ledare, som krävs för uppdraget. Nu intensifieras arbetet med att utveckla ett redan starkt Sundfrakt”, säger Lars Sjögren, styrelseordförande i Sundfrakt AB.

Fredrik Persson har lång erfarenhet inom logistikbranschen. Närmast kommer han från Infrastructure Logistics där han var regionchef med ansvar för region Norr (Gävle–Kiruna). Innan dess var han vd/koncernchef för BDX Företagen åren 2015–2021 samt vd/koncernchef för Bilfrakt Bothnia 2011–2015. Fredrik Persson tillträdde sin nya tjänst på måndagen.

– Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare, leverantörer, kunder och övriga intressenter utveckla och ytterligare stärka vår position på marknaden. Det är en ära att få vara med och leda ett framstående företag som Sundfrakt in i framtiden, säger Fredrik Persson.

Fredrik Persson, ny vd på Sundfrakt.