Ny affärsutvecklare inom bygglogistik på Akkafrakt

Publicerad tors, 08/31/2023 - 16:53

Akkafrakt ser effektiv bygglogistik som en viktig faktor för kunderna i det sämre konjunkturläget. Nu har bolaget tillsatt Patrik Sahlqvist som ny affärsutvecklare på området.

Rekryteringen är ett led i satsningen om att fortsätta erbjuda kunderna hållbara helhetslösningar. I en sämre konjunktur är också en effektiv bygglogistik för att spara både kostnader och klimatavtryck avgörande för ett byggprojekts framgång. Det skriver Akkafrakt i ett pressmeddelande.

Patrik har ett välutvecklat helhetstänk och god förståelse för hur byggbranschen fungerar givet sina tidigare erfarenheter. Framför allt är Patrik en person som jag tror passar bra in hos oss och våra kunder, säger Carl-Henrik Söderström, vd för Akkafrakt.

Patrik Sahlqvist kommer närmast ifrån rollen som account manager på Hilti i Helsingborg.

Jag ser fram emot att djupdyka i min roll och organisationen med allt vad det innebär. Utöver det längtar jag ut till byggarbetsplatserna och vill lära känna våra kunder. Jag är helt övertygad om att just bygglogistik redan är och kommer vara en viktig pusselbit för att branschen ska ta nästa steg inom hållbart byggande, helt i linje med Akkafrakts ambitioner, säger Patrik Sahlqvist.

Patrik Sahlqvist, ny affärsutvecklare för bygglogistik på Akkafrakt.