DHL-Transportörerna rekryterar till ledande positioner

Publicerad fre, 01/26/2024 - 10:36

DHL-Transportörernas förening har rekryterat två nya medarbetare. Ingemar Resare och Frans Beckman axlar rollerna som verksamhets- och utvecklingschef respektive marknadschef.

DHL-Transportörernas förening (DHLT), som är en länk mellan externa DHL-transportörer och DHL Freight, vill växla upp arbetet inom transportekonomi och omställningen mot elektrifiering. Därför har styrelsen nu gjort två nyrekryteringar.

Den nye verksamhets- och utvecklingschefen Ingemar Resare kommer att ha övergripande operativt och strategiskt ansvar för verksamheten. ”Med en stark kompetens i att identifiera och implementera effektiva lösningar ser vi fram emot att Ingemar kommer att bidra till föreningens tillväxt och framgång.” skriver föreningen. Ingemar Resare har en karriär bakom sig som bland annat innefattar befattningar inom Foria och Sveriges Åkeriföretag.
Frans Beckman blir ny marknadschef. ”Frans besitter en djup förståelse för marknadsstrategier och kommer att ansvara för att leda och genomföra olika marknadsinitiativ för att ytterligare öka DHL-Transportörernas förenings närvaro och framgång på marknaden.”, skriver föreningen. Även Frans har erfarenhet från Sveriges Åkeriföretag, men också från Dalafrakt.

Jon Shubeli, som valt att avsluta sitt uppdrag som verksamhetsutvecklare för DHLT, kliver av från posten den 12 april 2024. ”Jon har varit värdefull och bidragit till föreningens framgång, vi önskar honom all lycka i framtiden.”, skriver föreningen.

Fokus för verksamheten kommer framöver vara att utveckla verktyg och metoder inom transportekonomi, omställning mot elektrifiering samt hur DHL löser kundernas behov av förbättrad rapportering av klimatutsläpp.

Frans Beckman, t.v., och Ingmar Reser, t.h., tar plats på ledande positioner inom DHLT.