Ny försäljningschef på Märsta Förenade

Publicerad tis, 01/16/2024 - 09:59

Märsta Förenade Åkeriföretag har fått en ny försäljningschef. Han heter Lanzon Georgiadis och har fram till nu arbetar som servicemarknadschef på EMS Group.

Märsta Förenades vd Patrik Wadenhed har under en period verkat som interim försäljningschef men lämnade den 15 januari över ansvaret till Lanzon Georgiadis.

– Lanzon är en kunnig ledare med bred erfarenhet av att leda operativa försäljningsorganisationer i transport- och serviceorienterade verksamheter. Hans personlighet i kombination med hans yrkeslivserfarenhet gör honom väl lämplig att driva utvecklingen av säljorganisationen på Märsta Förenade, säger Patrik Wadenhed.

Lanzon Georgiadis kommer senast från rollen som servicemarknadschef för EMS Group som bedriver handel och service av entreprenadmaskiner. Dessförinnan har han haft uppdrag inom produkt- och affärsutveckling samt försäljningsledning.

– Jag är glad och ödmjuk inför uppdraget att få bli en del av Märsta Förenade och bidra till den fortsatta utvecklingen. Märsta är ett så starkt varumärke inom genren och med sin kompetens och den stora innovationskraft jag ser inom bolaget så ser jag med tillförsikt fram emot vad de närmsta åren kommer att ge. Men allra först ser fram emot att möta och lära känna Märsta Förenades alla medarbetare och åkare och få presentera mig och bolaget för Märstas kunder och träffa dess beslutsfattare i alla led, säger Lanzon Georgiadis.