Sveaskog och VSV tecknar nytt avtal

Publicerad fre, 06/03/2022 - 09:11

Sveaskog och skogstransportören VSV utökar sitt samarbete genom ett nytt flerårigt avtal som rör transport av skogsråvara i södra Bergslagen.

Kontraktet omfattar transporter till Sveaskogs kunder i södra Bergslagen på sammanlagt 1,6 miljoner kubikmeter skogsråvara per år. Det börjar gälla den den 1 januari 2023.

– Vi är mycket glada över det nya flerårsavtalet med VSV. Sveaskog och VSV har en lång affärsrelation bakom sig i det här området, så det kändes naturligt att vi nu tillsammans utvecklar den ytterligare i och med detta nytecknade avtal, säger Claes Scholander, logistikchef i Sveaskogs marknadsområde Syd.

VSV har verksamhet i hela ellersta Sverige och är en av Sveriges största organisationer som hanterar skogslogistik från stubbe till industri.

– Vi är oerhört glada för det fördjupade samarbetet med Sveaskog. Vårt mål är att i alla uppdrag leverera med branschens bästa kvalitet. Vi har duktiga åkerier och medarbetare inom VSV som tillsammans dagligen arbetar för att skapa effektiv logistik för våra kunder, säger Johan Svensson, verksamhetschef på VSV.