Sveriges Åkeriföretag - Logotyp

Logga in

Är du medlem men saknar inlogggningsuppgifterklicka här »

PRENUMERATIONER - SÅINDEX 8

SÅindex 8 - ny programvara från februari 2018

I februari 2018 börjar en helt ny version av SÅindex att levereras, SÅindex 8. Programmet är i huvudsak uppbyggt på samma sätt som föregångaren SÅindex 5.

SÅindex 8 ger användaren tillgång till lastbilsindex T08, avfallsindex och ytterligare några indexserier i en praktisk förpackning. Exakt vilka serier som ingår kan du se här

Tekniskt är det ett tillägg (en addin) till Microsoft Excel. SÅindex ger dig en meny i Excel och via den kan du se indextal för alla serier inklusive kostnadsslag. Du kan ställa in basmånad och avläsningsmånad så räknar SÅindex fram förändring i procent.

SÅindex 8 räknar även fram förändring enligt index för valfri period från 2012 och frammåt. Ni kan se förändring med eller utan diesel i de flesta serierna. Vill ni se kostnadsutvecklingen som serier med diagram kan ni skapa excelblad med de serier ni vill se. Mallar är ett särskilt begrepp. De används för att hålla ordning på prisregleringar med index, inte minst månadsförändringar av DMT.

Tekniska krav

SÅindex 8 fungerar med datorer som har Microsoft Windows och Microsoft Excel 2013 och nyare. Det måste vara 32 bitars versionen av excel.

SÅindex 8 fungerar inte med Mac operativsystem och inte heller med 64 bitars versionen av Microsoft Excel.

Dokumentation

Nyheter i SÅindex 8

Support

SÅ Programservice

Lars Aspholmer AB
Lars Aspholmer
Tel 070-662 70 46
ebrev:
Lars@Larsaspholmer.se

Bli medlem