FöRMåNSAVTAL - VåRA SAMARBETSPARTNERS

Våra samarbetspartners

Nedan finner du våra avtalspartners och en kort beskrivning av deras produkter och tjänster. Som inloggad medlem kommer du åt all information om rabatter och förmåner, specifika erbjudanden och hur man gör för att bli kund. Då får du också all nödvändig kontaktinformation.

 

För att kunna erbjuda så fördelaktiga priser som möjligt har vi tecknat avtal med ett antal samarbetspartners vad gäller både produkter och tjänster. Avtalen gäller över hela landet .

 

Vissa av våra partners har vi samarbetat med under en längre period, andra är nyare. Samtliga leverantörer vi har ingått samarbete med håller mycket hög kvalitet och erbjuder bra priser.

 

Som inloggad medlem kan du klicka på rubrikerna i menyn till vänster och få mer information.

 

 


BEHÖRIGHETSKONTROLL - BKY

Vår tjänst hjälper dig att säkerställa att dina förare har sina behörigheter i behåll. Du får hjälp med att dagligen kontrollera så att de har körkortsbehörigheterna, Yrkeskompetensbeviset och ev. ADR-intyg kvar. Du spar både tid och pengar och kan sova gott om natten då du inte längre kan blir straffad för något du inte gjort. Det är nämligen straffbart att inte kontrollera så att förarna har behörighet att framföra dina fordon.


 

DATORER OCH PROGRAMVAROR

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program. Med deras program kan du bland annat sköta din bokföring, fakturering, tidredovisning och löneadministration.

 


 

drivmedel

Swea Energi erbjuder bulkleveranser av diesel och eldningsolja extra förmånligt till dig som är medlem. Genom att välja Swea Energi får du rätt eldningsolja för både eldningspannan och för miljön.
 
Circle K har Sveriges bästa stationsnät för tung trafik. Som medlem får du dessutom en bra startrabatt på dieseln när du blir kund.

 


 

finansiering

Nordea Finans erbjuder både finansiell och operationell leasing av lastbilar, trailers och bussar. De erbjuder även avbetalning med kreditskydd. Ränteförhandlingen har vi redan hjälpt till med.

 


 

fordon

Mercedes-Benz
Våra fordonsleverantörer lämnar rabatt på både person- och transportfordon till dig som är medlem.

 


 

FÖRSÄKRINGAr

Förenade Livs gruppförsäkring är ett omtänksamt sätt att ge dig själv och dina nära och kära trygghet om något oförutsätt skulle inträffa. Ett förmånligt skydd till låg premie.

 

Under vårt mångåriga samarbete med Trygg-Hansa har vi arbetat fram flera försäkringar för åkerier. SÅ sjukvårdsförsäkring är en av marknadens bästa och mest prisvärda gruppsjukvårdsförsäkringar.

 


 

TELEFONI

Vårt nya avtal med Telenor ger dig ett riktigt konkurrenskraftigt pris oavsett vilket abonnemang du väljer.

 

Avtalet gäller bara om du beställer abonnemangen via telefon eller via mejl. Telefonnummer och mejladress till Telenor hittar under rubriken Telefoni i menyn till vänster.


 

YRKESBUTIKER

Hos marknadsledande Swedol hittar du el/elektronik, verktyg, yrkeskläder/skyddsutrustning, fordonstillbehör och förbrukningsvaror. Allt du behöver, samlat under ett tak.

 


 

Bli medlem